Kouzlo úspěchu se skrývá v každé ženě. 

Jaká je otázka za milion a její odpověď? A co VÍC! Máte na své straně sudičky, které vám dávají do vínku úspěch?

Už jste objevila spojitost se svým úspěchem a svými emocemi? A jste ve spojení se svými kouzelnými sudičkami nebo jste na ně naštvaná?

Úspěch se dříve či později dostaví, když jste po většinu dne v emocích, díky kterým se cítíte dobře. Jak se cítíte po většinu svého dne? A jak se cítit dobře, když se na vás valí jedna výzva za druhou a vy sotva popadáte dech?

Proč si hlídat své pocity, emoce a myšlenky ?

Říkáte si roztrpčeně : Jakoby nestačilo hlídat faktury, složenky, termíny, své úkoly ale i úkoly dětí, to, aby měly co ke svačině a k večeři, a ještě hlídat to, jak se cítím? Tak na tohle fakt už nemám kapacitu! Jak se asi tak můžu cítit po tomhle každodenním návalu povinností a starostí! Hrne se z vás. A víš co, ani to snad raději nechci vědět, protože pak mi je ještě hůř! Uzavřete to.

Být ve spojení sama se sebou, hlídat si to, jak se cítíte a dělat vše proto, abyste se, v rámci svých momentálních možností, cítila fajn, ve finále znamená, více energie a síly na všechny vaše výzvy.

Vaše emoce a myšlenky vám totiž přinášejí energii.

A buď vám ta energie může podrážet nohy anebo vás na ně může zvedat. To, jak se po většinu svého dne cítíte, zcela zásadně ovlivňuje to, co k vám pak během dne přichází, co se vám děje a jak na to reagujete.

A my ženy, máme sakra velký arzenál emocí, tedy i síly.

To, jak tuto svou sílu používáte, zda ve svůj prospěch, nikoli neprospěch, je pro vás zcela zásadní!

Mnoho žen potřebuje v dnešní době uživit svou rodinu, chtějí se seberealizovat a tak větší část svého dne tráví v práci, třebaže pracují na svém projektu, ve své kanceláři a odevzdávají energii svému projektu a podnikání. A to, jak se po většinu svého dne cítíte, zcela zásadně určuje, jak se vám ve vašem podnikání daří.

Pokud se vám tedy nedaří tak, jak byste si přála, je čas na změnu.

Když změníte to, jak se cítíte, dokážete svůj život otočit o 180°.

Přináší vám práce, kterou děláte, radost, uspokojení nebo alespoň spokojenost? Pokud ne, je na čase tyto emoce zase povolat do služby. Radost, kterou zavalila tsunami každodenních povinností, které se na vás valí, uspokojení, které padlo pod krutou realitou podnikání. Možná na vás občas vykoukne spokojenost, když se vám podaří zdolat nějakou svou výzvu, ale zase rychle zaleze, pod náporem další výzvy.

Existují 3 emoce s velmi vysokými vibracemi, tedy velkou energií pro váš život, které byste si měla, stůj co stůj, v životě udržovat, abyste snáze zvládla všechny své výzvy.

Radost, láska k sobě a vděčnost jsou vaše nejlepší přítelkyně na vaší cestě za kouzelným úspěchem.

Jak mít ale radost, když se vám nedaří tak, jak si přejete… ?

Jak si udržet lásku k sobě, když se za to obviňujete….?

Jak být vděčná za to co máte, když máte pocit, že máte málo….? 

Hlídat si tyto emoce, aby se vám nevytratily ze života, posilovat s nimi vztah, případně si pokládat tyto otázky, když se vám v životě vytratí, by se mělo stát vaší prioritou.

Pokud tedy máte vysoké cíle, je potřeba k jejich dosažení být sama ve vysokých vibracích

Jak si však dlouhodobě tyto emoce, tedy i vysokofrekvenční vibrace, udržet? To je otázka za milion!

Především si uvědomit, že vaše emoce nejsou stabilní. Nemá tedy smysl si je snažit „udržet.“ To proto, že je to ENERGIE. A už jste viděla někdy energii stát?

Nemá tedy smysl si je snažit udržet, trápit se či obviňovat z toho, že se vám nedaří udržet své radostné flow, ten správný podnikatelský drive, když máte den pod psa, to je samo o sobě ztráta energie. Klidně si i štěkněte! Hodné holky se možná dostanou do nebe, ale ty zlobivé tam, kam chtějí.

Pokud jste tedy pustila urputnou snahu udržet neudržitelné, tedy své emoce, hned jste posílila svou sebelásku.

1. SEBELÁSKA, obvykle je to ona, kterou ztrácíme jako první, když se nám nedaří. Nedaří se nám udržovat dobrou náladu, nedaří se nám skloubit pracovní a rodinný život, nedaří se v lehkosti a rychlosti světla dosáhnout svých cílů…

Mnoho žen nejen v podnikání a seberealizaci ztroskotalo na nedostatku sebelásky. Propadly sebemrskačství, přestaly se mít rády anebo naopak zjistily, že se nemají rády, a CO VÍC, často tím podlomily své zdraví, nejen psychické ale i fyzické.  

Na ženy je kladeno spousta nároků. Musíme pečovat o domov, rodinu, pokud si ji pořídíme, musíme vydělávat peníze, protože jeden partner na to nestačí, a co teprve, když ho ani nemáme. A když se chceme ještě seberealizovat a vybrat si práci nebo si ji vytvořit podle svého, dopřát si ten luxus, že nás baví, to, co děláme, jsme obviňováni ze sobectví, jsme rodinou upozaďovány a společností je na nás vyvíjen tlak vypadat jako ze žurnálu, protože to je přeci součást úspěchu.  

Ustát vše a nepropadnout pocitu hluboké frustrace, bezmoci a zoufalství z toho, že nejsme superženy, si žádá spoustu energie, síly a odvahy postavit se za sebe a začít to nastavovat tak, aby to bylo ku prospěchu všem.  

2. RADOST, druhá vaše nejlepší kamarádka, která jde ruku v ruce s vaší sebeláskou. Umět si vracet radost z práce, ze svého projektu, ze své seberealizace posiluje vaší sebelásku, a naopak.  

Svou radost byste si měla hýčkat! Vzdát se radosti není moudré. Ztrácíte díky tomu energii, ale také smysl své práce. Nezačínala jste právě díky své radosti? Vzpomeňte si na své začátky, když jste dala do svého projektu své srdce, radost vás vyživovala, vše šlo snáze od ruky, překážky jste přeskakovala s lehkostí a radostí, že se můžete překonávat.

To proto, že se vaše duše radovala!

Vaše radost a potřeba se překonávat, seberealizovat, projevovat své já, jsou radostí lidské duše.

Ať už tedy jste nebo nejste ezo…faktem je, že jsme sem přišly proto, abychom překonávaly své momentální limity, omezení, předsudky, nastavení a projevovaly svou jedinečnost. Je to v pořádku a není potřeba se zlobit na sebe, že to jde občas ztěžka nebo se nám to zdá nemožné! Mějte na paměti, že vždy jde jen o tuto chvíli, třebaže je jakkoli těžká. Zítra může být vše jinak. 

Sama vím, jak snadno lze o svou radost přijít, často jsme přímo nuceny ji dokonce obětovat. Jako bychom provokovaly svou radostí druhé!

Obětovat svou radost však znamená zradit sama sebe.

A s tím se vaše bytost jen těžko smiřuje.  Vaše geniální bytost vám sice pomáhá, seč jí síly stačí, a to tím, že vás odpojí od vašich emocí a pocitů, abyste se díky tomu necítila tak mizerně, ale hluboká prázdnota zůstává. Pokud se plně nerealizujete ve vztazích a v rodině, začne pro vás život postrádat smysl.  Ztrácíte totiž smysl své existence!

Vaše duše sem přišla projevovat svou jedinečnost a váš mozek vám k tomu má pomáhat, ne vám pomáhat se sebemrskáním, odpojovat vás od sebe a vymýšlet způsoby toho, proč něco nejde.

I přesto však přijdou chvíle, kdy víte, že je něco u konce. Ne však proto, že by to nešlo neb existuje nekonečné pole možností, cest a způsob, jak dosáhnout toho, co si přejete, ale proto, že už vám to nepřináší radost, uspokojení, naplnění. Pak je konec v pořádku. To proto, aby mohlo ve vašem životě začít něco nového. A k tomu novému vás opět povede vaše radost!

Pokud se tedy z vašeho úsilí a práce vytratí radost, která s sebou nese vysokou energii, tolik potřebnou pro vaše vysoké cíle, k těmto nekonečným možnostem jen těžko dosáhnete. Pak vaše úsilí nemá smysl, ale má smysl nacházet i jiné způsoby, možnosti a cesty ke kouzelnému úspěchu, ke kterému je poháněna každá žena. 

Kouzlo úspěchu se skrývá v každé ženě. 

os. příběh: Sama jsem několikrát za život svůj život přehodnocovala, přeskládávala a přeorganizovala, ať už šlo o oblast mé seberealizace, práce nebo vztahů. Pouštěla jsem ze svého života místa, lidi, projekty, svá přesvědčení, abych mohla jít ruku v ruce se svými nejlepšími přítelkyněmi, s radostí a sebeláskou. Nacházela jsem nové cesty, možnosti a příležitosti, jak žít ve větší radosti a lásce, tedy projevovat svou jedinečnost tak, aby mě to hluboce uspokojovalo, naplňovalo, a abych cítila smysl své existence.

A o tohle myslím v životě jde! O hluboké vnitřní naplnění a uspokojení! Protože s tím přichází i naplnění všech vašich potřeb, přání a snů, a především uspokojení z nich. Často si lidé splní to, co si přejí, ale chybí jim vnitřní spokojenost a uspokojení. Tím motorem, silou, ale i gps-kou, která vás vede životem k uspokojení a naplnění, je právě vaše radost.

PRAXE: Jak posilovat svou radost? Posouvat se, protože pak budete mít radost sama ze sebe. Nacházet nové způsoby své práce, jiné úhly pohledu, zvědomovat a objevovat své schopnosti, dary a nadání, posilovat je.  A nezapomenout se radovat ze svých posunů, úspěchů, zdolávání výzev.  

3. Další silnou, přímo kouzelnou emocí je VDĚČNOST. Právě období, ve kterém se nedaří, je skvělou příležitostí k tomu posílit svou vděčnost za to, co máte. Počáteční úsilí najít důvody k vděčnosti se vám vyplatí!

Vděčnost je energií srdce.

Toto silné magnetické pole pak k vám přitahuje lidi na stejné frekvenci, tedy lidi se silnými kvalitami srdce. Jednoduše, lidi, se kterými je radost pracovat, spolupracovat anebo s nimi jen sdílet své výzvy Život se tak stává radostnější a lehčí.

Lépe se cítit v období, ve kterém se vám zdá, že máte málo, znamená, uvědomit si, že právě posiluje kvality svého srdce a soustředit se na ně.

Ať už je to praktikováním vděčnosti ale také skromnosti, zvědomění si skutečných hodnot ve svém životě a uvědomění si, jak málo vám k životu stačí. Dalšími kvalitami srdce je soucítění a sounáležitost s druhými s podobnými zkušenostmi a v podobném nastavení. To je strašně moc, co můžete druhým nabídnout! Stejně jako jít příkladem proměnou svého vlastního života.  Ta proměna začíná vaším vnitřním nastavením.

Můžete být v nastavení vnitřní hojnosti, přestože se ta vnější hojnost ještě plně nemanifestovala ve vašem životě.  

Můžete být v nastavení vnitřní radosti, přestože ještě není žádný viditelný úspěch na obzoru.  

Můžete se mít ráda a vážit si sama sebe, přestože druzí by se v podobné situaci šly nejraději zahrabat. 

PRAXE: Zastavte se na chvíli, ať už zažíváte nepřízeň života či ne, a udělejte si čas na vděčnost. Okamžitě se tak katapultujete do vysokých, blahodárných energií a snáze tak dosáhnete svých vysokých cílů.. Co máte právě v této chvíli, za co můžete být vděčná? Stačí se rozhlédnout ve vnějším světě a pak jít do svého vnitřního světa a rozhlédnout se i tam. Zcela určitě tam najdete spoustu zkušeností, darů, schopností, které jste doteď získala, a ze kterých můžete čerpat. Zvědomte si je, jednu po druhé, a poděkujte za ně. Opakujte tuto praxi vděčnosti po dobu jednoho týdne a uvidíte, že svůj mozek naučíte vyhledávat vděčnost i v každodenních okamžicích rychleji a mnohem snadněji a bude vás to držet ve vyšších vibracích a CO VÍC, budete přepisovat staré, nepodporující záznamy. 

POJĎME SI TO SHRNOUT: Radost, vděčnost a sebeláska jsou silné energie na vaší kouzelné cestě k úspěchu. Jsou to 3 nejlepší přítelkyně, sudičky, které vám dávají do vínku úspěch.

Už víte, kdy je ztrácíte, že je v pořádku, když občas zmizí za těžkou clonou všedního dne, ale vy už víte, jak opět rozhrnout oponu a zazářit, a CO VÍC, jak MOC důležité je, ptát se jich, jak se jim u vás daří. 

Srdcové dámy, co začít zářit společně a tahat svá esa z rukávu?

Pokud chcete pomoci zvědomovat své schopnosti, dary a nadání, ale také chcete být součástí bezpečného a podporujícího prostoru, kde je v pořádku radovat se, oslavovat své pokroky a získávat inspiraci na své výzvy, vytvářím proto právě prostor. Jste srdečně vítána!

Projekty tvořené srdcem si žádají zvýšenou podporu, protože mají pro naše životy ale i životy všech nesmírně blahodárný dopad. Pojďme společně přeskakovat překážky s humorem, nadhledem a grácií srdcových dam a tahat z rukávu esa.

Pojďme se radovat z úspěchů každé jedné z nás,. Pojďte začít být hrdá na svou odvážnou ženu uvnitř sebe, protože skutečnou hybnou silou je silná ženská energie. A tu vy v sobě máte! S radostí vám ji ukážu.

Podívat se na sebe očima podporujících a silných žen, znamená najít spoustu svých schopností, o kterých nemáte v tuhle chvíli ani páru a získat tak páru lodní lokomotivy. 😊 A CO VÍC pojďme tvořit bezpečný, podporující prostor, komunitu jedinečných žen, které ví, že sama žena dokáže hodně ale společně dokážeme jako ženy cokoliv.  

Jsem zvědavá, které srdcové dámy si to zavolá. Těším se na vás a na vaše projekty. 

Se srdcem na dlani. Lucie Berkana

Lucie Berkana
Podporuji ženy na jejich cestě k naplňujícímu a kouzelnému životu. Jsem vizionářka, tvůrce tělem i duší. Miluji lidskou jedinečnost, tvůrčí schopnosti a podporuji ženy v jejich podnikatelských projektech tvořených srdcem a s vášní. Sama planu vášní pro pro osobní rozvoj a neomezený lidský potenciál a absolutní víru v neomezené lidské, především pak ženské :-) schopnosti. Můj příběh si můžete přečíst ZDE Pro naplňující a láskyplné vztahy ZDE
Komentáře
  • 10 ŽENSKÝCH SIL PRO ŽIVOT
  • 10 ŽENSKÝCH SIL V PODNIKÁNÍ