BERKANA_silná, léčivá, ženská transformační energie.

Už jste v sobě objevila tuto energii, tuto svou ženskou sílu? Možná ji však používáte sama proti sobě. Možná jste od ní byla odpojena…

Síla, která uzdraví a přemění.

Vaše ženská energie je jako multifunkční nástroj ve světě emocí a duchovna. Má moc léčit, transformovat a dokonce se napojit na kosmický internet bez nutnosti wifi hesla. Je to sila, která může obrátit každý smutek v radost, každou slabost v sílu. Jenže jak to tak bývá, občas si zapomeneme heslo k vlastnímu já a propadneme do spirály self-sabotáže. 

Rozumět sama sobě, být si vědoma této své síly a dokázat tuto sílu ovládat je hlavním úkolem na cestě ženy.

Ženská energie uvnitř vás sílí s každou zvědoměnou, uzdravenou a přijatou částečkou vašeho já, sílí, díky vašemu propojení se sama se sebou. Možná jste se ale naopak odpojila sama od sebe, od svých emocí, tedy i od své síly protože „už toho bylo DOST.“

Dost smutných zkušeností.. Dost bolestných slov. Dost tíživých myšlenek. Odpojujeme se samy od sebe, abychom necítily. Úkolem ženy však je cítit. 

Vaše mysl, ten věčně pracující ochránce, se vás snaží udržet v bezpečí odchodem do emoční karantény. „Jsem v pohodě,“ říkáte si, když jinic necítíte. Vaše srdce tiše hraje na housle. A duše? Ta zůstala někde na odpočívadle spolu s vaší ztracenou nadějí v lepší zítřky. 

Každé vaše PROČ se stává bolestnou sondou, do vašeho vnitřního světa. A přesto je váš vnitřní svět naprosto fascinující! 

Ženská energie, všechny živly, uvnitř mě smetávaly ze zemského povrchu vše, co nemělo šanci na přežití a občas smetly i nás dva. Rozchody střídaly usmíření, nebe střídalo peklo. Bylo to náročné, děsivé a nesmírně vyčerpávajícíobdobí, ale bylo potřeba, aby se vše vyčistilo, přenastavilo, pročistilo.

Možná jste na cestě svého duchovního probuzení, na kterém vás vede vaše duše nabyla dojmu, že být plně ve své síle, a to i té zuřící a bolavé, není moc spirituální. Že být neustále v klidu, blaženosti a radosti je jediná, správná cesta, ostatní emoce jsou vaším selháním. Možná jste se zalekla té živelné smršti a spustila self-sabotáž.  Obojí je však vaší součástí! Spiritualita i živelnost, a vy se stáváte na své cestě mistrem, když dokážete tyto své dvě úrovně propojit. Jak? Skrze své tělo, které je transformátor zemské i vesmírné energie. Tanec může být skvělým projevem vaší silné, ženské, transformační energie, ve které se navzájem prolínají vaše spiritualita i živelnost. 

Žijeme v silně transformační době, kdy se stává ŽENSKÁ, TRANSFORMAČNÍ SÍLA hybnou silou, tak jako tomu bylo od pradávna, než muži potlačili tuto sílu. Ty jsi nositelkou této síly. Jsi žena. Tvůrkyně zázraků. 

Tip, jak zaktivovat svou ženskou, transformační energii? Opět skrze své tělo. Tancem můžete rozhýbat tuto transformační energii hned ráno nebo večer, když všichni spí.

Rozhýbete tak celou svou realitu, proměníte energii nejen v sobě, ale i v prostoru, což je blahodárné nejen pro váš partnerský život ale celý život.
Zapomeňte na ranní kávu, tanec je ten pravý startovací balíček! Když všichni spí a vy máte scénu jen pro sebe, nechte tělo, aby promluvilo.

Závěr? Nebojte se být silná, bořit staré a tvořit nové. Vaše silná, ženská, transformační energie vám je ku pomoci.

Nebojte se stát bojovnicí ve vlastním životě, ale pamatujte, že každá bojovnice potřebuje občas pauzu na tanec. A když vám někdo řekne, že tančit v obýváku ve dvě ráno je bláznovství, vy jen s hrdostí odpověz: „To není bláznovství, to je moje super síla.“ 

Tak co, připravena rozpohybovat svět kolem sebe?