BERKANA_silná, léčivá, ženská transformační energie.

Už jsi v sobě objevila tuto energii, tuto svou ženskou sílu? Možná ji však používáš sama proti sobě. Možná jsi od ní byla odpojena…

Síla, která uzdraví a přemění 

Tvá ženská energie je jako multifunkční nástroj ve světě emocí a duchovna. Má moc léčit, transformovat a dokonce se napojit na kosmický internet bez nutnosti wifi hesla. Je to sila, která může obrátit každý smutek v radost, každou slabost v sílu. Jenže jak to tak bývá, občas si zapomeneme heslo k vlastnímu já a propadneme do spirály self-sabotáže. 

Rozumět sama sobě, být si vědoma této své síly a dokázat tuto sílu ovládat je tvým hlavním úkolem na tvé cestě lásky, k sobě, k druhým.

Ženská energie uvnitř tebe sílí s každou zvědoměnou, uzdravenou a přijatou částečkou tvého já, sílí, díky tvému propojení se sama se sebou. Možná jsi se ale naopak odpojila sama od sebe, od svých emocí, tedy i od své síly protože „už toho bylo DOST.“

Dost smutných zkušeností.. Dost bolestných slov. Dost tíživých myšlenek. Někdy se odpojujeme samy od sebe, aniž bychom to tušily.

Tvá mysl, ten věčně pracující ochránce, se tě snaží udržet v bezpečí odchodem do emoční karantény. „Jsem v pohodě, nic necítím,“ řekneš, zatímco si tvé srdce tiše hraje na housle. A tvá duše? Ta zůstala někde na odpočívadle spolu s tvou ztracenou nadějí v lepší zítřky. 

Každé tvé PROČ se stává bolestnou sondou, do tvého vnitřního světa. A přesto je tvůj vnitřní svět naprosto fascinující! Objev tento svůj vnitřní prostor a svých 6 kotev, které tě vždy ukotví.

Ženská energie uvnitř mě smetávala ze zemského povrchu vše, co nemělo šanci na přežití a občas smetla i nás dva. Rozchody střídaly usmíření, nebe střídalo peklo.

Bylo to náročné, děsivé a nesmírně vyčerpávající. Potřebovala jsem něco čeho se můžu chytnout.

Možná jsi na cestě svého duchovního probuzení, na kterém tě vede tvá duše nabyla dojmu, že být plně ve své síle, a to i té zuřící a bolavé, není moc spirituální. Že být neustále v klidu, blaženosti a radosti je jediná, správná cesta, ostatní emoce jsou tvým selháním. Možná ses zalekla té živelné smršti. Obojí je však tvou součástí! Spiritualita i živelnost, a ty se stáváš na své cestě mistrem, když dokážeš tyto své dvě úrovně propojit. Jak? Skrze své tělo, které je transformátorem zemské i vesmírné energie. Tanec může být skvělým projevem tvé silné, ženské, transformační energie, ve které se navzájem prolínají tvá spiritualita i živelnost. 

Žijeme v silně transformační době, kdy se stává ŽENSKÁ, TRANSFORMAČNÍ SÍLA hybnou silou, tak jako tomu bylo od pradávna, než muži potlačili tuto sílu. Ty jsi nositelkou této síly. I ty máš k této síle přístup a můžeš díky ní „zatřást“ s druhým, aby se probudil, měnit díky ní, transformovat a tvořit zázraky.

Tip, jak zaktivovat svou ženskou, transformační energii? 

Zatímco aktivace ženské energie je proces, není to o tom, že se tebou prožene jako hurikán a zničí vše, co jí stojí v cestě a ty pak vyčerpaně odpadneš a sbíráš se několik dnů, můžeš zcela bezpečně rozhýbat tuto transformační energii hned ráno nebo večer, když všichni spí.

Rozhýbeš tak celou svou realitu, proměníš energii nejen v sobě, ale i v prostoru, což je blahodárné nejen pro tvůj partnerský život ale celý život.

Zapomeň na ranní kávu, tanec je ten pravý startovací balíček! Když všichni spí a ty máš scénu jen pro sebe, nech tělo, aby promluvilo.

Závěr? Neboj se být silná, bořit staré a tvořit nové. Tvá silná, ženská, transformační energie ti je ku pomoci.

Neboj se stát bojovnicí ve vlastním životě, ale pamatuj, že každá bojovnice potřebuje občas pauzu na tanec. A když ti někdo řekne, že tančit v obýváku ve dvě ráno je bláznovství, ty jen s hrdostí odpověz: „To není bláznovství, to je moje super síla.“ 

Tak co, připravena rozpohybovat svět kolem sebe? 

Potřebuješ se lépe propojit se svou ženskou esencí, se svým lůnem? Nech se vyživit Matkou Zemí, ale nejprve pročisti centrum své ženské síly, svou 1.čakru, od všech energetických toxinů a otisků, aby uvnitř ní mohla volně proudit tvá ženská síla. Balíček pro 1. čakru nalezneš ZDE.

Lucie Berkana
Lucie Berkana je spirituální průvodkyně světem lásky a s vášní vede ženy k hlubšímu nalezení sama sebe, pochopení svých životních zkušeností a k rozsvícení svého vnitřního světla. Podporuje ženy ke vstupu do své vlastní síly, >>se kterou jsou schopny transformovat své vztahy, duchovně je probudit a naplnit jejich potenciál.  Žije ve dvojplamenném vztahu.
Komentáře